top of page
202303A-1_edited_edited_edited.jpg

FAQ

Wanneer komen de foto's online

Uiteraard beloven wij alle foto's zo snel mogelijk online te zetten. Na het evenement gaan wij direct aan de slag met het nauwkeurig uitzoeken van de foto's.  Ons uitgangspunt is dat alle foto's tussen 3 tot 5 werkdagen online staan.

Formaat foto's

  1. Bij bestelling van foto's middels de pre-order zullen deze worden aangeleverd met 3000px - lange zijde.

  2. Bij bestelling via de webshop kun je zelf het gewenste bestandsformaat selecteren. Ook is het mogelijk om prints te bestellen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb geplaatst?

Om je bestelling te wijzigen stuur je een berichtje via de chat of vul je het contact formulier in, mocht je bijvoorbeeld het verkeerde rijnummer hebben ingevuld.

Ja, je mag je bestelling nog annuleren, dit mag uitsluitend als de foto's nog niet aan je zijn verstuurd. Zodra de foto's zijn geleverd is annuleren of geld teruggave niet meer mogelijk.

Betaal mogelijkheden

In de webshop worden de volgende betaalmogelijkheden gehanteerd:  IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving.

Bestel opties

Wij bieden 2 mogelijkheden aan om een bestelling te plaatsen:

  1. Bij ieder event is er een speciale aanbieding waarbij je via de QR code jouw foto album kan (pre-)orderen. Op deze manier ontvang je moeiteloos en zonder gedoe al jouw foto's  digitaal na het event in je mailbox via een downloadlink. 

  2. Na afloop van het evenement worden alle foto's na de selectieprocedure geüpload naar de webshop. Hier kun je jouw foto's per stuk of in bundels kopen. Je hebt ook de mogelijkheid om een afgedrukte foto te bestellen, zodat je je herinnering ook in fysieke vorm kunt bewaren."

Ik heb besteld maar (nog) niets ontvangen, wat nu?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst kan het 5 werkdagen duren voordat je de link ontvangt met jou foto's.

Is deze termijn verstreken? Controleer je spambox, mocht je niets hebben ontvangen stuur ons dan een berichtje via de chat of whatsapp dan zullen wij dit voor je oplossen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op.

bottom of page